Pentusuunnitelmat

Sijoituskoiralleni Natalle (Nuppusen Nattanemona) ja Vekulle (Turnukan Hvekkur) on ultran mukaan tulossa 3-4 pentua. Pentueen odotetaan syntyvän viikolla 8.

Natan pennut syntyvät Turussa Kaisa Saarisen hoidossa. Viimeiset viikot ennen luovutusta he viettävät Nurmijärvellä. Pennut syntyvät Nuppusen kenneliin.

Natta on punainen, lyhytkarvainen, sopusuhtainen ja kaunisilmeinen kohta 3-vuotias, siro narttu. Luonteeltaan reipas, vilkas ja oppivainen koira.

Natalla on lonkat A/A, kyynärät 0/0, polvet 0/0. Terveet silmät ja sydän .Natta on luonnetestattu pistein 116, laukaisualtis.  Arjessa ei ragoi voimakkaisiin ääniin eikä paukkuihin.

Natta harrastaa ja kilpailee agilityssa Kaisan kanssa. He kisaavat tällä hetkellä medi3-luokassa.

Natta poseeraa ensimmäisen agi-SERTinsä kanssa.

Näyttelyssä Natta on ehtinyt käydä vain muutaman kerran ja saanut sieltä myöskin SERTin.
 
 
 
Natalla on niin kaunis ja luottavainen katse.


  

Vekku on komea, pitkäkarvainen, rauhallinen ja tasapainoinen uros. Arkielämässä erittäin sosiaallinen ja tulee hyvin toimeen muiden koirien (myös urosten) kanssa. Ja haukkuu erittäin vähän. 

Terveystulokset: Lonkat B/A, kyynärät 0/0, polvet 0/0,
silmät terveet.


Luonnetestissä ei ole vielä ehtinyt käydä, mutta arkielämässä todettu rohkeaksi ja reippaaksi. Ei reagoi paukkuihin eikä ilotulitteisiin.

Vekun ykkösharrastus on rauniokoiraharrastus. Myöskin lenkkeily muiden koirien kanssa metsässä on Vekulle mieluista.

Vekku on näyttelyistä saanut hyviä arvosteluja. Viimeksi 11.11.12 Jyväskylässä Vekku oli VSP ja sai  SERTin ja CACIBin.Vekku asuu Katariina Jarkon perheessä, missä elelee myöskin Vekun isä Tumi.
 Tulevat pennut elävät perheen parissa tottuen ihmisiin, etenkin lapsiin. Kodin ja liikenteen äänet tulevat tutuiksi. Saavat leikkiä muiden perheeni koirien kanssa.
Nuppusen pennut luovutetaan n.8 viikkoisina eläinlääkärin tarkastamina, sirutettuna, 3 kertaa madotettuina ja rekisteröitynä. Lisäksi pennut tullaan pentutestaamaan  6-7 viikon ikäisinä.
Pennut saavat mukaansa hoito-ohjeita, pentupaketin ja liitän pentujen ostajat islanninlammaskoira-yhditykseemme.
Mikäli olet kiinnostunut Natan pennuista voit otta yhteyttä  jo nyt sähköpostitse ilse.vaisanen@pp.nic.fi      tai soittamalla 040-556 1231
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti